The-mors-brothers.reismee.nl

Queenstown dag 2

Hoi allemaal slaapkoppen,

zoals was afgesproken was deze dag weer vol aktie. En inderdaad we liepen snel van stapel. We hadden nog maar net het ontbijt achter de kiezen of we gingen op pad naar een jetboat in een rivier. Deze vaart met een snelheid van 80 kilomter door een nauwe rotsspleet op vuistdiep water. Ongelofelijk wat een een kik is dat. Lijkt wel of je telkens tegen een rots aanklapt maar je gaat er dan rakeling langs. Om een indruk te geven hebben we jullie een link naar een you tube filmpje gestuurt kunnen jullie een indruk krijgen.

Tongue out

Hierna de auto weer gepakt en op naar het volgende adres. Dit is de eerste bungy jump plaats in de wereld. Je springt hier van een43 meter hogebrug in een rivier van 6 graden. Als eerste maar koffie genomen om door te warmen.Bart zou foto's nemen en ik zou springen.

We zaten net aan de koffie of een oud collega van Bart komt voorbij gewandeld. Bart spreekt hem aan en het blijkt dat hij op de motor door NZ aan het toeren is. Gevraagd of hij ff tijd heeft om ons te helpen bij de opnames, daar het niet makkelijk is om te filmen en foto's te nemen.

Dit was goed en hem meteen maar een bakkie koffie aangeboden. Op een gegeven moment was de tijd aangebroken om te gaan springen. Allerlei banden om mijn voeten gebonden en er werd gevraagd wat ik wilde.Geef mij maar een Dipper (Met je hoofd in het water, liefst nog meer) Na wat aftel werk en eenmooie sprong vloog ik door de lucht als een vogeltje. Wat een KICK!!!

Laughing
Op een gegeven moment neemt het elastiek het werk over en helaas kwam ik niet verder dan mijn armen in het water. Maar toch het was geweldig. Jullie kunnen bij de foto's het resultaat zien.

Nog evenmet een gondel zo'n 450 meter boven Queenstown gegaan om te genieten van het uitzicht en deadrealine nivote laten zakken.

Gereden kilometertjes 43. Gevlogen 43 meter

Morgen hebben we weer een verbindingsdag naar Te Anau en lijkt het hier slechter weer te worden. Het is nu 25 graden en ze verwachten 15 graden. Maar dat zien we morgen dan wel weer.

Groetjes The Mors brothers