The-mors-brothers.reismee.nl

Auckland here we are!

Eindelijk zijn we er dan. Na een lange reis en 2 dagen later en voor ons gevoel 3 dagen ouder zijn we dan toch geland in Auckland. Na wat geharrewar over hicking shoes en ingepakte Goudse kaas toch door de douane gekomen met al onze spullen. Even snel gebeld met het thuisfont. Op naar ons hotel.en eerste de chauffeur straal voorbei gelopen daar hij zijn bordje verstopt had. Nadat volgens hem alle(??) pasagiers waren ingeladen op weg naar het hotel. Helaas was hij nog twee mensen vergeten mee te nemen. Dus nu weten we zelf ook goed de weg naar het vliegveld te vinden daar we omgekeerd waren. Later op de dag heerlijk in de haven aan de ijskoffie en scrumble eggs met bacon gezeten. Ook de lokale bieren uitgeprobeerd daar het vandaag zo ongeveer 25 graden was.

Wink
Het is alleen wel grappig dat alle mensen die we tot nu toe hebben gesproken helemaal niet uit Nieuwe Zeeland komen. Ze hebben hier heel veel import-mensen. Nu op de hotel kamer de log bijwerken en hierna klaar maken voor onze BBQ bij Fred. Nog geen last van de Jet leggs.

Groeten Bartho en Peter

tamara mors

hoi pap
leuk dat je aangekomen bent!
hier is het inplaats van 25 graden 2,5 graden
jij aan de BBQ wij naar de pizzaria
ik hoop dat je nog veel leuke dingen gaat doen
XxXjes Rick,Tamara,Mike.

Cor van Dalen

Hoi Mors brothers leuk om de reis nogmaals te beleven maar nu via de belevenissen van een ander, ik hou het foto boek erbij om zo ook een beeld te krijgen.
slaap komt nu niet komt pas als je weer in nederland aankomt. kijk uit met links rijden vooral na tanken etc.
for now a nice time anjoy the trip. Cereful mate

jos lampe

klinkt goed die temperatuur... Hoe kunnen ze jullie nou vergeten zijn???
Have fun and take car.
groetjes
Jos Lampe

hans en lies

smeer jullie goed in met zonnebrand daar wachten wij nog wel even mee!!heel veel plezier, even nog het belangrijke nieuws uit nederland, ireen wust en mark tuitert hebben goud gehaald op de 1500 meter, te gek

Raymond

Bier drinken als het 25 graden is.Tja .... best een goed excuus.Eet smakelijk en sterkte met je vliegtuig benen.
Heel veel plezier