The-mors-brothers.reismee.nl

Napier

Langzaam maar zeker komen we aan het einde van onze reis over het noordereiland. Morgen de laatste lange etappe en dan de auto inleveren. Maar daar morgen meer over. Vandaag was het een redelijke rustige dag. Totdat iemand een leuk idee kreeg om de Jan van Gent te gaan bekijken. Deze beesten hebben hier een hele mooie locatie uitgezocht. We hebben ons eerst gemeld bij het onderkomen voor deze nacht en hebben een kop koffie in het centrum gedronken. Toen gingen we op pad. Eerst maar het grootste gedeelte uitgevoerd met de auto. Dit hebben gedaan tot dat de weg niet meer verder ging. Uit informatie van de plaatselijke VVV bleek dat we ongeveer 10 kilometer moesten lopen. Ja mensen, heen en terug. Dus 20 kilometer totaal. De weg die we moesten bewandelen liep langs enorme kliffen en met de oceaan aan de andere kant. Jullie begrijpen het al....via het strand. Egmond aan Zee of andere badplaatsen in Nederland zouden daar absoluut niet jaloers van worden. Vol met steentjes en hier en daar wat zand. Na deze lange wandeling, ongeveer 1,5 uur, kwamen we aan bij de kolonie Jan van Genten. Wat een pracht beesten. Vlug wat foto's geschoten en weer terug voordat het hoog water werd. De volgende keer

Laughing
maar met een soort trekker met platte wagen of een busje. Nu gaan we wat eten want onze magen beginnen te knorren. Tot morgen!!!!!!

Vandaag toch nog 194 kilometer gereden.

Greetings,

The Mors Brothers

Gerard

Hoi Brothers,

ik ben niet jaloers op jullie reis. Het lijkt net het Schoorlse duingebied alleen anders.

Raymond

Wat nou geen bier vandaag(slecht weer zeker).
Leuk hoor deze reisverhalen, elke ochtend even kijken hoe het met julle gaat.

Peter

Sorry we hebben wel bier genomen maar ja dat wordt al gewoon.