The-mors-brothers.reismee.nl

Hong Kong

Hoi allemaal,

we zijn nu al weer 5 tijdzones dichterbij gekomen.

Gisteren gevlogen van Christchurch naar Auckland. We kwamen op het vliegveld van Christchurch aan, lekker op tijd. En daar werd ons meegedeeld dat het vliegtuig van ons gecancelled was vanwege onderhoud! Gelukkig kwamen ze er op de grond al achter en niet in de lucht. :-) Daarom een vliegtuig eerder genomen.

In Auckland het vliegtuig naar Hong Kong genomen. Na ongeveer 11 uur in het vliegtuig gezeten te hebben landden weop een inmiddels donker Hong Kong. Het was daar 21:00 uur. In het vliegtuig was het een rare gewaarwording omdat de zon pas om 23:00 uur Nieuw Zeelandse tijd onder ging. Op het vliegveld van Hong Kong gauw op zoek naar onze pendelbus. Om 21:30 lokale tijd deze genomen naar ons hotel. Moesten nog naar twee andere locaties maar niet gelogen we hebben een uur in de bus gezeten naar ons hotel en hij reed echt niet langzaam.

Vandaag konden we ook op de plattegrond pas zien hoe groot Hong Kong in werkelijkheid is, ENORM!!! Ingecheckt en op naar onze hotelkamer op de 20ste verdieping. Prachtige kamer met uitzicht op nog een betonnen wolkenkrabber. Heerlijk geslapen daar het in Nieuw Zeeland ondertussen 5:00 uur in de ochtend was. Eigenlijk best wel een lange dag gehad. Vanochtend weer op 7 uur opgestaan en lekker ontbeten. Hierna de plattegrond van Hong Kong opgedoken en wat informatie gevraagd bij de balie. We toeren nu door Hong Kong met een trammetje en vallen van de ene verbazing in de andere. Maar dat kunnen jullie thuis wel zien op de foto's enfilm. Zitten nu aan onze bak koffie. Want dat is een passie die de beide broeders gemeen hebben, KOFFIE. Gaan zo weer op pad want hier is het al 12 uur in de middag.

We kunnen nu wel zeggen TOT ZIENS!

The Mors Brothers

Raymond

Goede reis.

Ingrid

Voor mijn gevoel is het wel heel snel gegaan! Geniet nog lekker van Hong Kong en goede reis terug!

Joost en Citha

Ontzettend leuk om zo jullie reisverhalen te hebben kunnen volgen. Wat een mooi land is Nieuw-Zeeland. Het is inderdaad wel snel gegaan zeg, zo zwaaien we je uit en nu alweer bijna terug.
Geniet nog van de laatste dagen van jullie vakantie !!
Groeten Joost en Citha
PS. AZ was leuk met Rick en Tim !!

lies en hans

nu nog een klein stukje vliegen en dan zijn jullie weer in het fantastische ALKMAAR, daar kan geen stad of land tegenop!!! tot gauw, groetjes de stappies