Gearriveerd in Paihia (bay of islands)
Zoals afgesproken ging de wekker om 7.00 uur en gingen we ons voorbereiden op onze eerste autorit die vandaag ging plaatsvinden. Eerst even snel een ontbijt naar binnen werken en dan wachten of de auto zou komen. Nou, het hotel kreeg telefoon die voor ons bestemd was. Of wij naar hun toekwamen vanwege gebrek aan personeel. Oke, taxi laten bestellen op kosten van het verhuurbedrijf. Eindelijk gingen we dan onderweg en wat voor een auto. Geweldig met twee grote kerels en 4 koffers erin. Toen was hij ook helemaal vol! Hyundai Getz (zie foto). Onderweg een koffiestop gemaakt in Puhoi. Daarna doorgereden naar Whangarei. Hier het klokkenmuseum en de middaglunch genuttigd. Toen moesten we nog een klein stukje doorrijden om de waterval van deze plaats te bezichtigen. Alle borden goed volgen waarop stond aangegeven stond highway nr. 1. Hier ging het op een gegeven moment verkeerd en zijn we over ondefinieerbare wegen gereden (aangegeven als gravel). Na veel stofsporen eindelijk de juiste weg weer teruggevonden. Na nu blijkt hebben weinig omgereden qua kilometers maar het was wel zeer spannend. Zeker als bijrijder Peter heet. Nu zijn we aangekomen in Paihia onze volgende stop. Morgen gaan we op de boot naar een andere bezienswaardigheid in deze omgeving. Daar morgen meer over.
Aantal kilometers vandaag 276.
Greetings,
The Mors Brothers
Hello Brothers,
Leuk dat de reis voorspoedig gaat. Het is hier grijze muizen weer dus blijf maar weg. Niet alle foto's komen over. Kun je daar ook schapenbier krijgen?
Greetings MEG