The-mors-brothers.reismee.nl

Taupo

Ja mensen, we zijn nu pas echt lekker onderweg en we zijn nu ongeveer halverwege onze trip op het Noordereiland. We zijn nu aangekomen in Taupo. Ook dit gebied is rijk aan thermale bronnen. Ook deze keer zijn we weer anders gaan rijden om zoveel mogelijk van de omgeving te kunnen zien. Het blijft een verrassend land qua zicht. Je rijdt een aantal kilometers en alles veranderd gelijk. Daarnaast ook de rust die het land uitstraald. Op de foto's, eindelijk weer eens wat aanvullingen, kunnen jullie een beeld krijgen wat wij allemaal voorgeschoteld krijgen. We zien natuurlijk al gezichten van mensen die dit allemaal moeten missen. Maar dat is op te lossen als je zelf deze reis gaat boeken en een beetje ondernemend bent. Als we stijf de papieren volgen die we hebben gehad dan leg je jezelf een behoorlijke beperking op. Bij de foto's hebben we een onderdeel prijsvraag staan die niet door ons zal worden gehonoreerd maar meer voor de lol is ingebouwd en natuurlijk voor de eer. We zien de reacties wel tegemoet. Morgen zitten we de hele dag in deze omgeving en we zullen zeker niet op onze lauweren gaan rusten. Daar is deze omgeving niet geschikt voor. Er is veel te ondernemen en dat zullen we zeker niet nalaten. Rapportage zal zeker volgen. Toegelicht met foto's. We laten de temperaturen nu maar even achterwege want dan worden jullie jaloers in Nederland. Wij kunnen er niets aandoen dat het hier lekker vertoeven is. Toch moet ons nog iets van het hart. De temperaturen in dit land hebben zo ook hun uitwerking op ons lichaam. Vooral die van Bartho. Hij zou door kunnen gaan voor een insect die zich aan het verpoppen is.

Vandaag 170 kilometer gereden.

Greetings,

The Mors Brothers.

Maud

Meer water drinken! Dat zal het verpoppen wel tegengaan :) Koffie werkt overigens averechts. Neem dat maar aan van deze biologe hier ;-)

jos lampe

Ja wij worden zeker jaloers op jullie temperaturen. Hier de hele dag regen..... en de voorspelling zijn ook zo.
Geniet van jullie mooie ervaringen. Het ziet er prachtig uit... leuk dat de kids ook zo reageren..Lief hoor. Ze zullen je wel missen Peter.

groetjes
Jos